nazaj

Družbena odgovornost podjetja

EMBATEX GmbH jemlje svojo družbeno odgovornost zelo resno.Temelj so pravni standardi ki so potrjeni v skladu z načeli podjetja ". Naši sodelavci bistveno prispevajo k uspehu podjetja. Kadrovska politika temelji na pravičnosti, odprtosti in medsebojnem spoštovanju. Zaposlenim želimo zanimivo in izzivov polno delo in jim dati priložnost za osebni in poklicni razvoj, z njihove strani pa pričakujemo pripravljenost za delo in zvestobo podjetju. Smo odprti za kulturne razlike, ki jih želimo ohraniti. Zaposleni naj imajo dovolj prostega časa za družino, socialne dejavnosti in zasebne interese.

Trigos 2007

Nagrade

Priznanja nagrade: prevzemanje odgovornosti

2007 Embatex AG prejme priznanje Trigos v kategoriji podjetja / srednja podjetja na avstrijskem Koroškem za projekt "recycling4smile" (program zbiranja preko RDEČIH NOSKOV).

2008 smo prejeli tudi Trigos v kategoriji ekologija / srednja podjetja s projektom "okoljskih certificiranih toner in kartuše za brizgalne tiskalnike."

2009 smo bili nagrajeni s Trigos v kategoriji delo s projektom “združljivosti družine in delovnih mest."


Družini prijazno podjetje 20072007 podjetje je bilo nagrajeno " najbolj družini prijazno podjetje Koroške v kategoriji velikih podjetij" zaradi trajnostnega družbenega udejstvovanja.

 

 

 

 

© EMBATEX GmbH, All rights reserved