nazaj

Področja aktivnosti

Razvoj

Patenti proizvajalcev tiskalnikov pravzaprav onemogočajo proizvodnjo novih toner kaset in inkjet kartuš. To pomeni izziv za naš R & D (raziskave in razvoj)oddelek ,da razvija reciklirane kasete in s tem, da bi prekinil monopolni položaj proizvajalcev tiskalnika. Na podlagi naših nenehnih raziskav in razvojnega dela, je naša naloga, da ponudimo izdelek enake ali celo boljše kakovosti v primerjavi z originalom, in to kakor hitro je mogoče. Embatex ponuja več kot 90% vsega potrošnega materiala na trgu in vlaga več kot 6% prometa v raziskave in razvoj. Naš R & D oddelek tesno sodeluje v različnih odborih za standardizacijo, kot so ISO, DIN in avstrijsko okoljevarstveno potrdilo, da bi pridobili dostop do novega znanja o kakovosti, učinkovitosti tiskanja in okoljskih vprašanj.

Proizvodnja

Embatex GmbH proizvaja skoraj vse kasete z recikliranjem. Toner kasete so razstavljene, očiščena, zaprte glede na znamko, toner se napolni,obrabljeni sestavni deli se nadomestijo z novimi. Vsaka kaseta se testira v tiskalniku glede na funkcionalnost in kakovost tiskanja.

Inkjet kartuše se očistijo, odstranijo se ostanki črnila in se ponovno napolnijo v vakumu. Modeli s tiskalno glavo se posamično testirajo v tiskalniku glede funkcionalnost in kakovost tiskanja. Naši izdelki se odlikujejo po visoki kakovosti tiska in najvišji kvaliteti izpisa. Če je to tehnično izvedljivo, smo razvili kasete z večjim izpisom strani v primerjavi z originalom, v smislu uporabniku ponuditi še boljše razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Posebno oblikovan proizvodni sistem nam omogoča natančno spremljanje in nadziranje postopek recikliranja, celo za tako velike raznolikosti proizvodov.

Poleg tega izdelujemo visoko kvalitetna tesnila za toner kasete za reciklažno industrijo kot tudi strojev za polnjenje barvnih laser toner kaset. S tem demonstriramo naše sposobnosti kot proizvajalca na visoki ravni.

Zagotavljanje kakovosti

Vodenje kakovosti se začne pri vhodu blaga. Praznim kasetam se preveri funkcionalnost in ali električni kontakti delujejo. Le uporabne kasete preidejo v proizvodnjo. Tiskalniški medij (črnilo in toner), se testirata glede na kemične in fizikalne parametre odvzamejo se vzorci. Vsi drugi sestavni deli, ki se zamenjajo, kot npr.OPC-, se testirajo s preskusom tiskanja oz. Izpisa.. Odločilni parametri so rezultati izpisov , sprejeti takrat, ko je izdelek gotov, in so definirani z mednarodnimi standardi. Vsak izdelek je preizkušen z izpisom in prejme serijsko kodo. Serijska koda omogoča sledljivost proizvodnega procesa, kot tudi vse uporabljene materiale.

Poleg testov kakovosti so naključno odvzeti vzorci, za obsežne preizkuse kakovosti in izgleda izpisov.

Razpoložljivost

Je glavna skrb Embatex GmbH. V Feldkirchnu, izdelujemo na zalogo in več kot 100.000 izdelkov je vedno na voljo .Enaka količina je na zalogi v naših lokalnih podružnicah zato, da lahko blago dobavimo našim strankam v najkrajšem času.

Če je potrebno odpremimo pošiljke v imenu naših strank do končnega uporabnika neposredno in takoj, na zadovoljstvo vseh.

© EMBATEX GmbH, All rights reserved