nazaj

Program zbiranja praznih kaset

Embatex GmbH ponuja 2 sistema.

 

ZBIRANJE KASET

Z našo ponudbo, se končni uporabnik zaveda, da mu ni potrebno zavreči svojih uporabljenih toner kaset in kartuš za brizgalne tiskalnike, ne glede na to, katere blagovne znamke, vrste in količine, ampak da ima možnost, da jih dajo na voljo v zbiralni krog. Zbiranje kaset je eden od naših zbiralnih in logističnih sistemov, odobren v skladu z avstrijskim zakonom o odpadkih gospodarstva - AWG 2002 / § 24, ki je specializirano za zbiranje praznih kaset za laserske tiskalnike in kopirne stroje, kot tudi inkjet kartuše za brizgalne tiskalnike.

Skupaj z učinkovitimi logističnimi partnerji, kot so prevozniška podjetja, je bil vspostavljen sistem za zbiranje in odstranjevanje odpadkov, ki je brezplačen za povzročitelja odpadkov. S tem se izognemo odpadkom in dodana vrednost opreme tiskalnika ostane v Avstriji, prav tako pa je procent ponovne uporabe maksimiziran. Sistem zbiranje kaset daje zbiralne škatle na voljo strankam, hitro in brezplačno. Ko so le-te polne, se pokliče telefonsko številko 04 53 53 390. Polna škatla je pobrana v 24 urah zaradi odličnega logističnega sistema. Če je potrebno, se novo število škatel dostavi stranki.

Sodelovanje v programu nič ne stane, prispeva k okolju, in morda celo znižuje stroške. Sistem zbiranja pokriva področje v Avstrije, Nemči, Slovenije, Madžarske, Slovaške in Češke.

zapakirajte pokličite odpeljite!

 

Enostavno pridružite se:

- v Avstriji: www.cartridgecollect.at
- v Nemčiji: www.cartridgecollect.de

RECYCLING4SMILE

Program reciklaže Rdeči noski
Zastonj - a ne zaman!
 recycling4smile

Prazne kasete za tiskalnike in laserske kartuše prinesejo nasmeh v bolnišnice. Vsaka kartušna, zmožna reciklaže, pomeni darovanje 1,00 € za Rdeče noske Klovni zdravniki skrbijo za razvoj programov v Avstriji in sosednjih državah, Madžarski, Nemčiji, na Češkem, v Sloveniji in na Slovaškem.

Namesto, da bi pristale v posodi za smeti, so prazne tiskalne kasete zbrane in ponovno napolnjene v Avstriji. Projekt "recycling4smile" se je začel 5. junija 2002, svetovni dan okolja, in kaže že 10 let, kako uspešno združiti poslovno idejo z varstvom okolja, kot tudi veselje do življenja za bolne in trpeče ljudi, in hkrati podpira pomembno delo Rdečih noskov International. Brez stroškov - z udejstvovanjem in "trajnostnimi dejavnostmi" za vse sodelujoče in zbiratelje praznih kaset. To je zmaga- za zmago za vsakogar.

Zaradi kontakta z RDEČIMI NOSKI, se vsak delavec in zbiralec praznih kaset zave dejstva, da obstajajo otroci, ki so bolni in katerih misli se lahko umaknejo z njihovega trpljenja s pomočjo Rdečih noskov – klovnov zdravnikov, tako, da znova postanejo veseli. S sodelovanjem v "recycling4smile", se ne bo povečala samo okoljska zavest, temveč bodo bolni ljudje predstavljeni z nasmehom.

Enostavno se pridružite:

- v Avstriji: www.recycling4smile.at
- v Nemčiji: www.recycling4smile.de
- v Sloveniji: www.recycling4smile.org

© EMBATEX GmbH, All rights reserved