nazaj

Filozofija podjetja

Bistvo naše filozofije je proces sodelovanja. Vsi njeni deli so enako pomembni. Filozofija podjetja je osnova za razvoj družbe in razvoj njegove kakovosti. To kaže katere skupne vrednote in cilje smo si zastavili.

Vrednote


Lojalnost: Na eni strani to pomeni priznanje in spoštovanje do zaposlenih, na drugi strani pa nameniti ideje, dejanja in odločitve v korist EMBATEX.

Fleksibilnost: Pomeni v bistvu reči "da" za spremembe, kar pomeni, prilagodljivost z lastnimi sredstvi za dosego naših ciljev. Vendar pa zasebnih interesov ne bi smeli zanemariti. Načrtujemo in usklajujemo projekte in aktivnosti dolgoročno in uporabimo lastne vire časa in energije optimalno.

Transparentnost: Smo odprto in pregledno podjetje, pripravljeno sprejeti spremembe pri uresničitvi vizije. Vse oddelke našega podjetja vidimo kot eno ekipo,ki dela v smeri skupnega cilja. Naloge, pristojnosti in cilji so jasno opredeljeni indobro poznani.

Spoštovanje in sprejemanje: V podjetju komuniciramo z medsebojnim spoštovanjem. Skupaj oblikujemo filozofijo našega podjetja in jo redno preverjamo na podlagi naslednjih vrednot: spoštovanje, odprtost, zaupanje, sprejemanje, strpnost, pravičnost in skladnost s predpisi. Podpiramo dejavnosti med službami, ki izboljšujejo sodelovanje in oblikovanje timov.

Sodelovanje: Vsi oddelki so enakovredni del podjetja in gojijo sodelovanje na vseh nivojih. Podpiramo razvoj timov in cenimo skupnost. Odgovornost si delimo z našimi zaposlenimi.

Delovna načela:

Zaposleni: Uspeh podjetja temelji predvsem na motivaciji zaposlenih. Razširjeno usposabljanje zaposlenih je normalno, v smislu izpolnjevanja naših prihodnjih nalog. Opazili smo individualni potencial naših zaposlenih ,ki ga uporabimo k želenim ciljem. Strokovnost naših zaposlenih, specializirane sposobnosti, poštenost, odprtost, kritično razmišljanje, okoljska zavest, inovativne moči in pripravljenost za izvajanje so naš kapital in ključ do našega uspeha.

Zadovoljstvo kupca: Stremimo k sodelovanju z našimi strankami, poskušamo razumeti njihove zahteve in se trudimoi, da bi dosegli čim večjo korist za obe strani.
Zadovoljstvo in odnosi s strankami so osrednji dejavniki uspeha na trgu. Zadovoljni kupci so zvesti podjetju.

Varovanje okolja: Izdelujemo reciklirane izdelke in zbiramo uporabljene toner kasete in kartuše za brizgalne tiskalnike. S svojimi aktivnostmi v veliki meri prispevamo k omejevanja odpadkov, vendar moramo upoštevati ustrezne okoljske predpise in varnostne predpise za zaposlene. Z našo okoljsko aktivnostjo se zavezujemo, da bomo z našim podjetjem nenehno zmanjševli onesnaževanje , kot tudi z namenom zmanjšanja stroškov odlaganja odpadkov.

Varnost: EMBATEX GmbH postavlja kapital na razpolago upravi, ki zagotavlja varnost zaposlenih na delovnem mestu, tudi prek uradnih predpisov. Motivacija zaposlenih in zmanjšanje nezgod pri delu sta ključni vprašanji EMBATEX plc, ki so ekonomsko merljivi in vzrok za dolgoročno povečanje produktivnosti in uspeh.

Kvaliteta: Kakovost naših izdelkov je v skladu s smernico o tako imenovanem originalnem izdelku in naš cilj je, da ga dosežemo in celo presežemo, če je to mogoče. V celoti testiramo naše izdelke in jih primerjamo z mednarodnimi standardi, na katerih aktivno sodelujemo. Naši kupci imajo določeno prednost z našimi izdelki.

Ekonomski uspeh: Samo to zagotavlja socialno varnost zaposlenih in naj bi bil dolgoročen, glede na naša načela in vrednote.

© EMBATEX GmbH, All rights reserved